Hijau bayam: Titan The Pusat sihat mesra alam.

Cara-cara yang berkesan untuk mendapatkan beberapa: alpukat adalah sebenarnya sedikit lebih tinggi kalori. Teknik terbaik anda mutlak: menggunakan sayur-sayuran lazat ini bukan lagi makanan tinggi lemak atau perasa.Bawang putih: Di awal ganja untuk kesihatan jiwa.

Mengambil banyak ini: The Persatuan Pusat Amerika Syarikat menggalakkan anda naik kepada 15% lemak harian anda dari lemak badan monounsaturated seperti yang terkandung dalam avocados, tetapi sesetengah pakar jantung mencadangkan peratusan yang lebih besar juga. (Dalam satu diet kalori 1.800, 15% equates dalam 30 gram tiap-tiap hari.) FYI: Alpukat keseluruhan untuk memiliki mengenai 300 kalori serta lemak badan 30g. (Sila lihat di tips 8 lazat untuk avocados.).

Bawang putih: Di awal ganja untuk kesihatan jiwa.

Untuk banyak tahun, bawang putih sebenarnya telah menggunakan hampir setiap gaya hidup di bumi, dan tidak hanya untuk menangkis kesengsaraan. Nilai pemakanan dan rasa sendiri sebenarnya telah ini ruji dapur rumah. Orang-orang Mesir awal makan bawang putih untuk kekuatan; peluang-peluang yang moden, bawang putih telah benar-benar mendapati untuk mengurangkan kolesterol, menghentikan.

Embolisme, mengurangkan tekanan darah tinggi, dan langkah berjaga-jaga melawan penyakit. Pada masa ini siasatan telah benar-benar terletak ini membantu cukai menyumbat arteri rongga enducing plak pada fasa terawal (dihubungi nanoplaque). Berapa? Bawang putih mempunyai zarah tertentu kolesterol daripada tinggal dengan permukaan dinding urat.

Cara terbaik untuk memperolehi beberapa: berikutan masa anda memukul di kedai makanan, mendapatkan tab Tempahan dikupas dari ulas bawang putih, juga sebagai masalah diri sendiri yakin ia benar-benar didahului tarikh „melalui” terbaik. Dadu sehingga serta melambungkan atas pizza, dalam sup, atau makanan kelebihan.

Makan banyak ini: untuk menikmati kelebihan, cuba untuk 2 hingga 4 baru ulas sehari.

Bayam mengandungi tandan dari lutein, pigmen sunshine berwarna kuning yang ditemui pada sayur-sayuran berdaun hijau yang gelap serta kuning telur. Lutein kini memiliki „emas” kredibiliti dan reputasi untuk mempertahankan terhadap umur degenerasi makular, punca utama kehilangan penglihatan.

Hari kajian mencadangkan bahawa hanya 1/2 cawan dari lutein kaya menu harian begitu juga membela terhadap serangan jantung melalui membantu urat dinding „mengabaikan” musuh-musuh kolesterol pencetus yang menghalang.

Cara terbaik untuk memperolehi beberapa: Cari beg 9-oz bayam hijau kanak-kanak yang meninggalkan di belakang bahawa anda boleh pop dalam ketuhar (bersedia dalam detik-detik 3). Membawa bersama-sama dengan 2 sudu makan Parmesan serta 1 sudu besar biji bunga matahari yang digoreng kering. Termasuk roll, dan anda telah menerima rendah-cal makan malam yang indah untuk satu.

Mengambil banyak ini: bayam merupakan sumber yang terkaya dari lutein. 1/2 berusaha koleh satu-satu masa.

Adakah anda berisiko untuk # 1 punca kematian berkaitan dengan jantung?

Marg.: Rumah Spreadings untuk Breadstuffs anda. 2 margs. benar-benar disahkan untuk membantu mengurangkan jenis kolesterol anda: kawalan mempunyai serta Benecol. Mereka mencapai matlamat ini dengan memadam akan keluar penyerapan daripada kolesterol yang terkandung dalam makanan dan hempedu.Adakah anda berisiko untuk # 1 punca kematian berkaitan dengan jantung?

Mempunyai pengurusan marg. dibawa masuk bersama-sama dengan sterol tumbuhan yang sebenarnya ditunjukkan setiap jumlah dan juga kolesterol LDL yang lebih rendah tahap sebanyak kira-kira 14%. Stanols loji di Benecol marg. bekerja begitu juga. Kedua-dua Kursus pendidikan kolesterol Kebangsaan dan gabungan jantung Amerika Syarikat menyarankan margarines ini.

Cara-cara untuk mendapatkan beberapa: menyebarkan margs ini. roti bakar atau bagel pada waktu pagi atau pun untuk melayan tengah hari. Kesan sampingan hanya adalah Beta-karotena yang sebenarnya mengurangkan penyerapan. Untuk membalas, pastikan anda mengambil tambahan lobak merah, bayam hijau, lada kemerahan yang manis atau potatos putih yang lazat.